Centrul Informațional Agricol +373 22 50 20 20
Linia anticorupție +373 22 23 23 94

Agrobalt 2014Prin prezenta, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare informează că, în perioada 3-5  aprilie 2014, în or. Kaunas, Republica Lituania va avea loc tradiționala expoziție Internațională a agriculturii și industriei alimentare ”Agrobalt 2014”, una din cele mai importante din regiunea Mării Baltice.

Acest eveniment constituie o platformă de comunicare facilitând contactele de afaceri, şi permiţând companiilor specializate din domeniul agroalimentare de a se familiariza cu realizările de ultimă oră în sfera echipamentelor şi tehnologiilor agricole. În anul 2012, producătorii din  Republica Moldova au participat cu un stand național la expoziția dată.

Adiţional informăm că organizatorii expoziţiei oferă gratuit 9m2 spaţiu expoziţional împreună cu echipamentul standard pentru un stand naţional al Republicii Moldova.

Informații suplimentare pot fi obținute accesînd www.agrobalt.lt şi www.expo.lt.

 În acest context, recomandăm examinarea posibilităţilor de participare la eveniment. Doritorii de a participa urmează să informeze în formă scrisă Ministerul pînă la data de 27 februarie 2014.