Centrul Informațional Agricol +373 22 50 20 20
Linia anticorupție +373 22 23 23 94

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și-a lansat pagina web12 septembrie 2017

Pe 7 iulie 2017, în Parlament a fost votată noua structură a Guvernului. În acest context, pentru actualul Minister al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM)  a fost creată  pagina web: www.madrm.gov.md. Noua platformă va avea o eficiență sporită, va asigura transparența și va comunica eficient cu toți cei interesați de domeniile gestionate de minister. www.madrm.gov.md are o structură clară și accesibilă, iar interfața conturează noua identitate a instituției și descrie pe înțeles activitățile acesteia.

Totodată, fiind în proces de stabilire a noii structuri, competențelor şi atribuțiilor noilor subdiviziuni ale ministerului, Vă îndemnăm să fiți înțelegători și să ne oferiți suportul Dumneavoastră privind dinamica completării informaționale de specialitate a rubricilor paginii electronice. De asemenea, pentru a asigura calitatea conținutului portalului, vom antrena în proces toate subdiviziunile interne ale ministerului, precum şi instituțiile subordonate, mizând şi pe contribuția valoroasă a partenerilor sociali şi de dezvoltare.

Sperăm ca noul site să fie un instrument eficient, plăcut la aspect și util în găsirea informațiilor necesare.  Ne vom strădui şi vom depune tot efortul pentru a avea un proces de interacțiune bilaterală eficient, în vederea stabilirii unor principii de colaborare transparente şi de durată.  

În acest context, Vă anunțăm că, paginile web ale celor trei instituții: Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (www.maia.gov.md), Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (www.mdrc.gov.md) și Ministerul Mediului (www.mediu.gov.md),  vor fi redirecționate spre noua pagină electronică: www.madrm.gov.md,  iar în cazul în care aveți sugestii, observații sau nelămuriri, le așteptăm pe adresa it@madrm.gov.md.

Serviciul de presă al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului