Centrul Informațional Agricol +373 22 50 20 20
Linia anticorupție +373 22 23 23 94

Târgul comercial internaţional ”Anuga 2013”, or. Cologne, GermaniaMinisterul Agriculturii şi Industriei Alimentare informează că, în perioada 05 - 09 octombrie, 2013 în or. Cologne, Germania va avea loc târgul comercial internaţional ”Anuga 2013”, care prezintă cele mai noi tendinţe în sectorul produselor agro-alimentare.

Cu aproximativ 6 700 de expozanți din aproximativ 100 de țări și vizitatori  de top din domeniul comerțului și piața serviciilor alimentare şi catering, ”Anuga” este cea mai importantă sursă de impuls a industriei alimentare globale. Aici participanții realizează afaceri, stabilesc contacte noi și profită de sinergiile valoroase. Produsele și serviciile inovatoare sunt de asemenea, la dispoziţie. Menţionăm, că la acest târg comercial accentul este pus pe tendințele de viitor, noi piețe, noi grupuri țintă și dezvoltări durabile care au potențial.

Totodată informăm, că în cadrul ediţiei din acest an a târgului vor avea loc zece expoziţii specializate, zece tematici privind ultimele tendințe în domeniu, un amplu program de susţinere a participanţilor care va oferi prezentări, seminare și ateliere de lucru, precum și o varietate de expoziţii speciale. În acest fel, ”Anuga 2013” va oferi sectorului de produse alimentare și băuturi o prezentare magnifică.

Ministerul recomandă participarea agenţilor economici din sector la tîrgul internaţional „Anuga”, în vederea prezentării produselor agroalimentare autohtone către un public larg.

Informații adiționale despre ”Anuga 2013” sunt disponibile la adresa: www.anuga.com